SAS – sjunger bra

Mitt reseschema för veckan är/var. Malmö, Vadstena, Linköping, Luleå för att avslutas med Vemdalen.  Alla resor har gjorts med dom på marknaden förekommande transportmedlen.  Nej, jag har inte flugit till Vadstena utan där bröt jag mot vår klimatsmarta resepolicy och tog bilen. 

Nu till min historia och mina frågor;

  • Är det inte 2010 då flygvärdinnan på SAS samtidigt som hon medelar att vi straxt går in för landning annonserar att att hon tänker sjunga en liten kort kärleksvisa samtidigit som hon släcker ljuset i kabinen? Ja, hon sjunger faktisk rakt ut ur högtalarsystemet och gör det bra!
  • Är det inte 2010 när man får ett sms i sin telefon och man får upp sitt boardingkort på den lilla skärmen? Okej att jag inte kan läsa vad det står men iaf.
  • Är det inte 2010 när jag håller upp mobildisplayen mot en läsare i gaten och kan passera vändkorset?
  • Är det inte 2010 när taxin stannar precis utanför min dörr utan att jag behöver peka eller ha kontroll på resan?

Kort sagt, är det är fantastiskt med teknisk utveckling och att man kan uppfylla förväntningar och i vissa fall överträffa dom.  Jag toppade dagen med att inleda min dialog med kund genom att göra en ”kungen, dvs – Kära örebroare!” Jag vet fortfarande inte om jag var i Umeå eller Luleå idag.

 Eller som en av kunderna sa, – det är bara 26 mil emellan, det är ju många som inte kan skilja på Malmö och Göteborg heller?  Men är man 08 så är man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s