Vad är väl en hjälm?

Min son kör dirt med sin cykel. För dig som inte vet vad detta är så kan du kolla in en av grabbarna i kvarteret på följande klipp.

Sonen köpte för mer än 6 månader sedan en ny hjälm av en svensk tillverkare POC. Han köpte den för egna pengar och han var mycket nöjd med den. När sonens kompisar berättar om hans bravader i banan så säger kompisarna;

Han är modig han!

Som pappa vet man just då inte om man skall vara stolt eller om man skall bli orolig, kan bara komma ihåg hur man själv gjorde i den åldern så man behöver ju inte vara orolig eller…. Tillbaka till hjälmen, han sliter av sig hjälmen lite hastigt och om man betänker hur denna cykel är konstruerad så sätter sig remmen i bak bromsen av misstag!

Remmen och sidan av hjälmen slits av och han står med en trasig hjälm i ena handen och en djup besvikelse i den andra. Som den pappa man är så tvekar man inte att kontakta leverantören för att berätta historien. Via en Iphone kommer följande mail (kolla avsändartid och val av mailklient!);

Från: Fredrik Hallander [mailto:Fredrik at pocsports.com]

Skickat: den 28 september 2010 21:09

 Till: Anders Lindh

 Ämne: SV: Trasigt skal Receptor Flow

Hej Anders

Normalt sett håller vi inte skal o remmar som reservdelar. Och det låter inte som det här går som en reklamation heller. Eftersom nn valt att lägga sina pengar på en POC hjälm så vill jag förstås hjälpa honom. Jag har ett löst skal i M/L, det är tyvärr ljusblått. Om han kan tänka sig det så ska jag nita på remmar och laga hans hjälm.

MVH Fredrik

Skickat från min iPhone

Vilka två vinster har POC som leverantör med detta? Ja, dom har en son som är en given kund för livet, och en pappa som också är det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s