Dressman + Rolling Stones = sant

Förra veckan blev jag medveten om att jag fyller 50 år i år.  Sitter i ett samtal med en kollega och han tittar på mig och säger, cit. Välkommen in i andra halvlek!

Funderar lite på vad det kan betyda? Betyder det att jag snart kommer att möta åldersfascister  som upplever att man är för gammal. Att man helt plötsligt inte förstår vad medarbetare och kunder pratar om.

Eller betyder det att man kan slappna av och lita på sina erfarenheter .  Till min stora glädje så är det aldrig för sent att utveckla sin affär. Vem trodde någonsin att Rolling Stones skulle låta sitt varumärke förknippas med Dressman skriver nättidningen Market?  Något som troligtvis just nu lyft Dressman´s marknadsplan till högre höjder.

Om detta är sant så känns det ganska bra för framtiden, eller är det bara så att man börjar bli gubbe och tycker att just Dressman är ok? Ur ett utvecklingsperspektiv så är det lite spännande att man försöker hitta samarbeten mellan olika branscher, något som inte är unikt i detta sammanhang. Men som man kanske skulle kunna fundera på i andra brancher?

Vems är händerna på bilden?

3 kommentarer Lägg till

  1. Herman skriver:

    Keith Richards the one and only:-)

    1. Anders Lindh skriver:

      Jäpp, händerna tillhör självklart Keith!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s