En vanlig sketen måndag

on

Vet du vilken träningvärk man får om man handklipper 100 meter lång och 2 m bred häck som skall vara 1,70 hög?  Vaknar med detta och en ny vecka att  ta tag i, känns just nu som jag inte skall ta tag i någonting.

Det är måndag och telefonen ringer, en gråtande administratör som tycker att livet är orättvist då barnen inte vill vara på dagis. Ett mail från en chef som väljer att abdikera från sin roll då man inte kan sin roll. En tonåring som sitter i soffan och ser ut som om han sålt smöret och tappat pengarna, och som skall vara i skolan om 30 minuter.

Tonårsdottern springer förbi och meddelar att hon sitter barnvakt ikväll, åter 2300. Ja då vet jag…..

In med sonen i bilen. Tillbaka hemma letar efter skrivarpapper, undra om man kan skriva ut på hushållspapper dom är ju lika breda?

En snabb koll på FB, Stefan Jaghe som jag med glädje följer och har dialog ibland med har lagt in en fantastisk version av,  The U.S Army Special Forces – In the early Morning Rain , i like!

Ja då kör vi då…..

Jag ringer en av våra säljare och får en rapport kring vad han har för mål med veckan. Känns bra!

Själv skall man träffa ny kund med kollega som man kanske borde förberett sig med mera än vad man gjort…., och känner då lite osäkerhet inför vad som komma skall. Glädjen infinner sig iaf när jag träffar kund och kan glädjas åt att vi gemensamt vill gå vidare i ett arbete kring en intelligent kickoff

Vi toppar dagen med att mina hantverkare meddelar att dom inte kommer att bli klara med ombyggnaden på kontoret i tid.

Sitter nu i soffan och klipper ihop två presentationer som jag för övrigt är mycket nöjd med.  Passar på att lyssna på följande låt, Green Day – Good Riddance [Time Of Your Life]

Då ringer chefen och meddelar att man inte tänker abdikera. Jag tycker att det blir skönt att just denna måndag är slut nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s