Veckan som gick

on

Summera veckan för sig själv är en bra grej för mig, jag försöker just nu jobba med tillväxt. Varje dag ställer jag mig frågan, vad gör jag idag för att skapa tillväxt för oss och våra kunder? Via vår egen LI fick jag ögonen på ett citat som jag fastande lite i;

”Bredda synen på tillväxt. Fokusera på att skapa möjligheter för individens utveckling” – Lars Kry, Koncernchef Proffice.

Precis som Lars tänker vi! Denna vecka har vi/jag gjort några saker som kan leda till tillväxt både för oss och våra kunder;

  • Startat vår roadshow tillsammans med kommunikationsbyrån MOOW, där vi landar hos hertiginnan av Östergötland, fast det vet hon inte om;-). Ni vet väl att våran nya ”riksbebis” Estelle är Hertiginna av Östergötland?
  • Bidragit i OK Ekonomisk förening och deras valberedarträffar för andra året i rad. Detta är ett av våra sätt att stödja Kooperationens år.
  • Toppat med lite coaching av några medarbetare hos en av våra kunder.

PS. För somliga är det sportlov. Jag sportlovar mig själv att börja träna igen, självklart med viss inspiration av Malin som jag lyssnade på i förra veckan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s