Workshop med advisory board

Eller som det kanske heter på svenska, ett arbetsmöte med en rådgivningsgrupp. Temat i inbjudan till valda delar av vårt nätverk, var ”Får vi låna din hjärna?”

Vi samlade via våra nätverk ihop ett antal människor med skilda och olika erfarenheter . Målet var att få återkoppling på de frågor som man inom projektet upplevde som kritiska just nu.

Jag var workshopledare och ville under denna kväll skapa en avslappnad, lustfylld och kreativ stämning. Självklart med målet att ge projektet ett bra underlag att jobba vidare med.

Vissa muntrationer utbröt när Liselotte som projektledare och David som partner i projektet ReFo fick förklara varför dom valt just dessa personer. Efter att gruppen fått skratta lite åt sig själva och andra och fått jobba med begreppen innovation och kreativitet, i kombination med ett glas vin. Tog vi oss ann kvällens två frågor. Dom frågor vi jobbade med var;

  • Kortsikt ; Att förflytta sig från innovationssystemet till att bli en affärsdrivande verksamhet.
  • Långsikt ; Att hantera kombinationen av att tjäna pengar och göra en god sak?

Dom efterföljande redovisningarna handlade om varumärkesbyggnad och försäljning. Så nu börjar arbetet med att jobba med detta och kanske också bryta ned detta till dom tre viktigaste sakerna när nu www.refo.nu vill skapa en förändring och utveckling, nämligen;

Goda ideer, bred förankring, och framförallt handling!

Vill du ha tre snabba tips om att leda workshop, klicka här!

2 kommentarer Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s