Slukhål på Södermalm?

I helgen gick midnattsloppet med 40000 deltagare som en band genom Södermalm. Nej, jag deltog inte men kunde i alla fall följa loppet i ”before” bilder på FB. Nu undrar jag om det finns en slukhål på Södermalm? De fanns i princip inga ”after” bilder i mitt flöde?

Är måndag 18 aug, den måndag som dom flesta börjar jobba igen efter semestern? I förra veckan började de i alla fall röra sig i min mailkorg. Att starta dagen kan vara olika för olika människor i världen. Traditionen bland kinesiska köpmän är att säkerställa att man får göra affär med den första kunden som kommer in i butiken. Det ger tur och framgång för dig resten av dagen. Så det kanske är något att ta efter i ditt jobb.

Du kanske kan välja en uppgift eller ett samtal, som du vet ger ett positivit resultat, allt för att få en bra vecka. För mig så blir det att träffa en ny presumtiv samarbetspartner. Känns bra då det är dom som tagit initiativet och signalerat intresse.

Å, på tal om slukhålet på Södermalm, vi får väl se hur många som dyker upp på jobbet idag?

En kommentar Lägg till

  1. liselotten skriver:

    Reblogga detta på Allt möjligt och allt är möjligt och kommenterade:
    Finns det slukhål som tar energi när du ska igång efter semestern? Bort med dom och in med de personer som ger energi och kraft…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s