Sen i starten, vad gör du då?

on

Hoppa högre och längre eller spring  fortare. Ja, nu är väl ändå alla tillbaka efter semestern?  Måndag och klockan ringer, jag går upp direkt när den ringer. Alla i familjen är numera uppe samtidigt, det blir kö till kylskåpet, till dusch och till toa. Planen för dagen är kundbesök, morgonbön, dvs veckomöte, några mail jag borde svara på asap.  Ja just det, så skall jag träna i eftermiddag också. Okej, hur skall jag transportera mig, idag tunnelbana eller bil?

Det är nog många som känner att man just nu hittar saker i sin hög av uppgifter som man borde gjort före semestern. Trist, då du kanske känner att det kunde blivit så mycket bättre om det gjorts då och fått marinera sig ett tag i ditt och andras huvuden. Förlorad tid går inte att ta igen och antagligen gjorde du saker då som var viktigast just då.

Nej, att hoppa högre och långre kräver planering och träning.

Nej, det som funkar för mig är att boka planeringstid, med mig själv. Den stora utmaningen är dock att jag sedan måste försöka hålla mig till planen når det finns roligare saker att göra istället.

JA, då var måndagen igång då.

PS. Skall du ställa klockan tidigare på morgonen, eller hur tänker du lösa utmaningen att inte vara sen i starten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s