Jag lovar ingenting

on

Tog du inga nyårslöften, inte jag heller. Nej, de är ingen ide’, jag bryter dom ganska snart, för övrigt så tror jag inte på de där, kanske du tänker. Några av oss har lovat att ta tag i våra liv och leva lite sundare, allt från att koldioxidbanta till att jobba smartare.

Några av oss kanske väljer att banta på annat vis? Jag kör redan en massa träning, en av mina kollegor sa till mig straxt före jul. ”Om du inte var så glad i mat skulle du ha en fantastisk kropp”.

Jo så är det nog, men nu tränar jag för att förflytta mitt ”bäst före datum” och inte för något annat, vill du titta på hur jag tänker träning skall du kolla in min andra blogg, www. 50plustraning.wordpress.com .

Här kommer dock några tankar som jag väljer att ta med mig in i 2018.

  1. Alltid välja de som ger omtanke till din familj.

De som står dig närmast är din familj, fundera på vad dom behöver och hur du kan möta dessa behov. De är dom som finns där hela vägen.

2. Ha roligt så ofta du kan, på jobbet du tillbringar trots allt mängder av tid där.

Om du ger glädje så får du glädje och lust tillbaka. Det ger oxå en grund för nya kreativa idéer kring hur vi gör affärer och skapar bra relationer både internt och externt.

3. Vara juste mot andra, och dela med dig av de du kan.

Vill du förändra något så handlar de ofta om goda exempel, visa att du ger, så kommer du oxå att få tillbaka. Dom som inte ger tillbaka är inte dom som du skall jobba vidare med, så är det bara.

Men som sagt, detta är inga nyårslöften jag började redan för länge sedan.

PS. Du som följer Per Holknekt i sociala medier, hittar snart att inspirationen till ovanstående kommer därifrån. Tack Per!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s