Ingen rolig TODO-lista, de där.

on

Jag lovade mig själv att börja blogga efter sommaren så här är första inlägget, vill du se vad jag skrev före semestern så klickar du här. Jag tänkte köra sådär en gång i veckan.

Då var man tillbaka från semestern, även om det sannolikt blir någon långhelg framåt. Skjorta, chinos och vans får bli dagens outfit, friserade sommarskägget gjorde jag igår.

Att alla inte är tillbaka kan man se på morgontrafiken i T-banan, det är inte trångt inte. Många av oss kanske väljer att jobba hemma? På kontoret är det inte heller speciellt trångt, man kan välja plats ganska fritt i de ”aktivitetsbaserade kontoret”, jag väljer den plats som jag brukar ha. Alla som är där ser sådär solbränt friska ut. Man snackar om vad man gjort och självklart vilket väder vi haft.

Öppnar datorn, kommer faktiskt ihåg mitt lösenord och självklart så skall den uppdatera….jag hämtar en kopp kaffe under tiden…

Sen börjar det;

  • Vad har vi lovat kunden?
  • Var är lösenordet till publiceringssystemet?
  • Skall vi ta ett möte om….
  • Kan du boka ett möte med kunden….
  • Men jag är på semester till 20 aug….
  • Har du sett mailet…..
  • Du måste attestera dessa fakturor asap…..

Ja, jag skrev en todo-lista innan semestern, ni vet dendär man skriver för att man skall kunna släppa tankarna på jobbet under hela semestern. Undrar om jag kanske skall prioritera om den….

Okej, jag gör såhär. Här ligger en ny grej som kund efterfrågar jag tar den, de e kul. Det är i alla fall externt arbete som ger intäkter på kort sikt, de känns rätt. De andra får lägre prioritet. Sen bokar jag ett internt möte kring framtid, de är ju ganska kul.

Där gick den dagen. Det är kanske ett lättare sätt att få till dom lite trista och tyngre grejerna på listan.

Imorgon en ny rutin, kör powerwalk på morgonen och jag tror jag jobbar hemma, hur gör du?

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s