Två hjärnor, en tanke!

Avslutar dagen igår med ett svettigt träningspass i crossfit, eftersvettningen slutar inte förrän jag svänger upp med bilen på garageuppfarten.

Då upptäcker jag att jag missat ett telefonsamtal. Samtalet är från en kille som jag lärde känna för snart 15 år sedan när han gick på KTH. Där min dåvarande uppdragsgivare sponsrade hans exjobb, som då handlade om hur internet påverkade affärsutvecklingen i USA.

Vi/jag fick ta del av en fantastisk rapport om vad som hände i USA kring internet. Mycket av de som han tillsammans med sina kamrater beskrev har nu redan hänt. Vilket år detta var kommer jag inte ihåg, men en sak kom jag ihåg.

Det var glöden som fanns i hans ögon och röst och som fortfarande finns där, nästa 15 år senare.

Vi har alltid haft kontakt löpande när vi haft idéer kring saker och alltid haft idéen i huvudet att få göra något tillsammans.

Sedan i våras har jag haft en idé i huvudet, men inte gått igång för att jag känner att de legat en del saker lite före i kön. Jag har också letat en del efter någon partner att dra idéen tillsammans med.

Så vad händer då?

Jo, han presenterar exakt samma idé som jag burit på, dvs ”två hjärnor-en tanke”.

Nu återstår bara att börja jobba och fundera på produktionsprocesser, produkter, tjänster och affärsmodeller.

Kort sagt, en av dom roligaste sakerna som hänt mig de senaste åren, och ja du kommer att få höra mer om detta längre fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s